Vintilbehør

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vintilbehør – Pulltex er det vigtigste mærke inden for vintilbehør. Pulltex dækker over en bred vifte af proptrækkere og andet vintilbehør til fagfolk og vinelskere.

Elegant vin og champagnekøler fra spanske Pulltex. Læg vinkøler i fryseren en halv time før brug og oplev den ideelle temperatur under hele middagen. Nu er det slut med isterninger og vand på bordet. Vinkøleren er også fantastisk til en tur på stranden eller picnic i skoven.

Fold vinkøleren fra Pulltx sammen og placer den i fryseren i minimum 30 min før brug. Når vinkøleren fra Pulltex er foldet sammen fylder den næsten ingen ting i din fryser. Vinkøleren er opbygget i flere lag – Kølende gele, isolerende materiale og slidstærkt nylon. Du kan nemt tørre vinkøleren af med en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

Pulltex proptrækker den originale og den mest kendte tjener-proptrækker der findes. Køber du den eller giver den væk i gave er du altid sikker på at vinen åbnes korrekt.
Med den teflonbelagte spiral, skarp kniv og dobbelthæver er det, som en leg at åbne en flaske vin.

Proptrækker Pulltaps – Du får en lille genial kniv til at skære din folie top, en teflonbelagt spiral der minimerer modstanden fra korken, to led til at hæve proppen med og et ergonomisk håndtag hvormed du trækker din vinprop op. Denne model fra er den mest solgte til bartendere og tjener verden over.