Vinkøler til fryser fra Pulltex - Limegrøn

Hurtigt overblik

Elegant vin og champagnekøler til den gode vin, champagne eller Cava.
Læg den i fryseren en halv time før brug og oplev den ideelle temperatur under hele middagen. Nu er det slut med isterninger og vand på bordet. Vinkøleren er også fantastisk til en tur på stranden eller picnic i skoven. Læs mere og se videoen længere nede på siden.

Lagerstatus: På lager

135,00 kr
Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/i/vin-koeler-pultex.jpg
    vinkøler i limegrøn

Detaljer

Fold vinkøleren sammen og placer den i fryseren i minimum 30 min før brug. Når vinkøleren fra Pulltex er foldet sammen fylder den næsten ingen ting i din fryser. Åben køleposen og læg din vin eller Champagne ned i posen. Stram posen med snoren og brug den lille stopper - så din vin forbliver i vinkøleren og kulden bliver omkring vinen. Vinkøleren er opbygget i flere lag - Kølende gele, isolerende materiale og slidstærkt nylon. Du kan nemt tørre vinkøleren af med en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt. God vin skal have den rigtige temperatur. Mål: B14cm X H26cm og en diameter på 10cm - Vinkøleren fra Pulltex passer perfekt til alle vinflasker og champagneflasker. Skål og velbekomme.

Yderligere information

Oprindelsesland Spanien

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV