Stormsikret paraply – sort

Stormsikret paraply – sort

Stormsikret paraply

Med en Senz paraply, der er special designet til al slags vind og vejr er du 100% beskyttet. Du vil IKKE opleve at den krænger sig rundt og går i stykker når du går i kraftig vind. Senz automatic er testet i en vindtunnel og udsat for vindmodstand med op til 80km/t. Den åbner og lukker automatisk, når du trykker på knappen og passer perfekt i din taske

kr. 399,00

Ikke på lager

Senz automatic er formet, så du er mere beskyttet mod regnen. Paraplyen har "Eye - Savers" der beskytter dine egne øjne og de forbipassersendes øjne. Alle Senz paraplyer er lavet i top kvalitet. De har ekstra stærke syninger og forstærket stålkonstruktion. Når du køber en Senz Automatic får du en lille holder med, så din paraply altid ligger rigtigt foldet sammen og godt beskyttet, når den ikke er i brug. Automatic er perfekt til tasken og bilen. Super god gaveide til svigermors taske eller svigerfars bil. God tur. Senz automatic : bredde 86 cm dybde 86 cm, højde 28 cm vægt 340 gr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Det var egne erfaringer og frustrationer hos en ung hollænder, der førte til skabelsen af den meget specielle og geniale Senz storm paraply. Senz paraplyen er er gennem testet i vindtunnel og kan tåle op til 100 km/t vind uden at gå i stykker. Og dette gælder naturlivis for alle Senz paraplyerne. Alle Senz paraplyer er også udstyret med beskyttelse til forbipasserende menneskers øjne. Senz paraplyen fra Holland er kendt verden over og har vundet et stort tal af kendte design priser for design og funktion på paraplyen.