Antracit 10 cm

Antracit 10 cm

Med paraffin yderst og den nyeste LED teknologi inderst kan du med de flotte Sompex bloklys få et sundere indeklima. Indstil timeren i bunden og placerer de smukke stearinlys alle steder. Også der hvor du sover, eller når du ikke er hjemme. Helt uden brandfare for dig og dine nærmeste. Du behøver ikke at holde øje med dem, eller være bange for at du har glemt at slukke dem.

kr. 112,00

Ikke på lager

LED stearinlysene fra Sompex med voks (paraffin) uden på og ny smart LED teknologi inden i, kan give dig den samme hyggelige og varme følelse, som de simple stearinlys kan. Nu kan du bare helt undgå sod og sundhedsskadelige partikler i dit hjem eller i din virksomhed. De er 8 cm i diameter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

De smukke bloklys kan du med god samvittighed stille alle steder også i nærheden af dine børn og dyr. Du behøver ikke at holde øje med dem, eller være bange for at du har glemt at slukke dem. Du kan nu skabe de flotteste juledekorationer med masser af mos og lækket gran, uden at være nervøs. Hvis du indstiller den enkle timer i bunden, kan det se ud som om du er hjemme, selv om du slet ikke er det.