Pizzasaks rød

Pizzasaks rød

Pizzasaks Dreamfarm i rød har 12 cm lange blade af rustfrit stål, og tåler op til 205C. Pizzasaks som klipper din pizza i stedet for at skære. Den har en smart spartelbund, der glider ind under din pizza, så den ridser ikke. Tåler opvaskemaskine og saksens knive kan slibes. Nem at bruge og fyldet bliver på plads. Kan også bruges som alm. køkkensaks.

kr. 200,00

5 på lager

Pizzasaks fra Dreamfarm er en sand hjælper, når der skal serveres pizza. Den er nem at brug, og fyldet bliver på plads. Der skal ikke bruges kræfter, når pizzaen skal deles. Med et forsigtigt klem på pizzasaksen, kan du også bruge den til at servere din pizza. Med denne pizzasaks er nemt at arbejde med tykke skorper, deep-pan pizza eller flade brød. Slut med pizzahjul, der ikke kan skære igennem. 😉 Længde er 29,5 cm Vægt er 220 g.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Dreamfarm.

Deres produkter ser anderledes, mærkelige og sjove ud, men tag ikke fejl, de er i den grad brugbare. De er alle tænkt igennem fra bunden, da Dreamfarm på ingen måde ønsker at lave produkter som bare er nye i deres design, men de skal være unikke og sjove for hele familien at bruge.