Madtang

Madtang

Madtang der har et v- formet knæk, der gør, at de to silikone gribehoveder ikke kan komme i kontakt med bordet. Samtidig ridser den ikke i gryder og pander.
Den har også et smart ”Click lock” system, så den bliver låst, hvis du presser den anden ende ned på bordet og igen for at låse op.
Den er lavet i rustfrit stål og fødevaregodkendt silikone. 30 cm lang. Den tåler opvaskemaskine og op 260 graders varme.

kr. 175,00

4 på lager

Madtang fra Dreamfarm er en smart klik-lås tang. Ligesom en tilbagetrækkelig "klik" pen åbner du din madtang med ét tryk på en klik-knap, og hold den derefter lukket og tryk på klik-knappen igen for at holde den lukket. Madtangen har en smart bøjning i håndtaget, så den ikke hviler på din bordplade - og bøjningen gør det også muligt at hvile tangen på kanten af ​​din gryde. Multifunktionel Smart låse-funktion. Kan også bruge på grill.

Velkommen til Dreamfarm. De er et prisvindende australsk designfirma, der skaber nye og utroligt nyttige køkkenredskaber og gadgets. De designer produkter, der løser problemer. Alle deres produkter har funktionelle forskelle, der gør, at de fungerer bedre end noget andet på markedet. Du vil elske deres sortiment, fordi produkterne er af høj kvalitet, nyttige, smukke og hver har et øjebliks magi, når de gør noget fantastisk, som du aldrig har set før.

Læs mere om produkter fra Dreamfarm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Deres produkter ser anderledes, mærkelige og sjove ud, men tag ikke fejl, de er i den grad brugbare. De er alle tænkt igennem fra bunden, da Dreamfarm på ingen måde ønsker at lave produkter som bare er nye i deres design, men de skal være unikke og sjove for hele familien at bruge. .