Keeper Ringholder

Keeper Ringholder 20 cm – Valnød

Ringholder Valnød

Med denne smarte Keeper ringholder 20 cm kan du nemt og elegant opbevare dine ringe. Skøn lille og enkel smykkeholder til det moderne hjem og indretning. Keeper fremstår i et rå og enkel look, som gør det nemt, at skabe et overblik over dit udvalg af ringe. Keeper kan bruges flere steder i hjemmet, både på badeværelset, ved køkkenvasken, pigeværelset eller soveværelset.

kr. 215,00

dot aarhus har designet og skabt dette produkt med udgangspunkt i at det skal være en hjælp i den travle hverdag. Designerne Pia og Ulrik har skabt dette design med udgangspunkt i egne erfaringer i en travl hverdag. Keeper er fremstillet i FSC mærket træ. De er produceret i enten massiv europæisk egetræ eller amerikansk valnød, og fås ligeledes i to størrelser. Rengøring: Vi anbefaler at du tørre produktet let over med en fugtig klud. Du kan evt. plejer den med en hvid pigmenterede olie, alt efter behov.  Se flere fra dot aarhus 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Dot aarhus.

Dansk design i verdensklasse. Som ny dansk designvirksomhed spiller det kreative en stor rolle i udviklingen af alle produkterne fra dot aarhus. Målet med produkterne har været at løse dagligdags udfordringer med et dekorativt og praktisk produkt.