Juliennejern

Juliennejern

juliennejern

OXO’s Juliennejern er et køkkenredskab, som ikke er til at undvære i det moderne køkken. Det er mest komfortable måde, du kan komme igennem at strimle kartofler, gulerødder, squash, agurker, æbler og andet godt. Med non-slip håndtag får du både et behageligt greb og absorbering af rystelser, så du skåner håndleddene.

kr. 79,00

2 på lager

Den tåler opvaskemaskine op til 65 grader. Du kan også bruge OXO Juliennejern til, at lave sprøde og krøllede chokolade spåner til dine desserter. Den har et smart beskyttelse "cover", så ingen kan skære sig på den, når den ligger i skuffen.Kan bruges både til venstre og højre håndede og Materiale: termoplastisk gummi med vippeskær i rustfrit stål. Mål:15 cm X 7,5 cm X 2,5 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Oxo er et anerkendt navn på det globale markedet og alle ved at deres produkter er indbegrebet af kvalitet og funktonalitet. Kun et år efter oxo lancerede de første produkter begyndte priserne at strømme ind hos det amerikanske firma. Det er blevet til mere end 150 Awards i både USA og Europa, siden starten i 1990 og det ser ikke ud til at stoppe for OXO