Grydeske rød

Grydeske rød

Grydeske fra Dreamfarm

Grydeske rød har et blødt silikone hoved og måleenhed til en teske – 5ml. og til en spiseske – 15 ml. Grydeskeen kan bruges som dejskraber. Den er perfekt til nonslip pander og gryder, da den ikkeridser. Grydeskeen fra Dreamfarm har det berømte knæk på skaftet, der gør, at du kan lægge den alle steder i dit køkken, uden den rører køkkenbordet.

kr. 105,00

8 på lager

Grydeske rød kommer fra australske Dreamfarm. Med det praktiske knæk, kan den også hvile på kanten af din gryde, så er den altid lige ved hånden. Den er fremstillet i silikone og hård plast. Tåler op til 260 grader. Grydeskeen tåler naturligvis at komme i opvaskemaskinen. Mål: L 27.9 cm  Den er perfekt til nonslip pander og gryder, da den ikkeridser. Grydeskeen fra Dreamfarm har det berømte knæk på skaftet, der gør, at du kan lægge den alle steder i dit køkken, uden den rører køkkenbordet. Grydeskeen findes også i sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Deres produkter ser anderledes, mærkelige og sjove ud, men tag ikke fejl, de er i den grad brugbare. De er alle tænkt igennem fra bunden, da Dreamfarm på ingen måde ønsker at lave produkter som bare er nye i deres design, men de skal være unikke og sjove for hele familien at bruge.