Brilleholder

Nosey Valnød/Messing

Nosey eg/sort

Brilleholder – Du kan have dine briller stående fremme, så de er let tilgængelige og samtidig smarte at se på.
Nosey Brilleholder er sjov med et twist af elegance og tillige super praktisk. Brug brilleholder på dit natbord eller i badeværelset, så ved du altid hvor dine briller har gemt sig. Brilleholder er en god gave til en der ofte leder efter brillerne. Du kan læse mere længere nede.
Leveringstid 2-3 hverdage.

kr. 450,00

Brilleholder - Mange har flere par briller som de skifter imellem alt afhængig af hvad de skal. Det kan være arbejdsbriller, sportbriller eller festbriller og det kræver at man har ret godt styr på de forskellige par briller. Måske er der også et par dyre solbriller som gerne må vises frem. "Nosey fra dot aarhus er bare sjov og genial på samme tid. På dit natbord, skrivebord eller på¨badeværelset kan du nu stille din Nosey med de briller på som du benytter mest eller det ene par af de to som du oftest har på. Dot Århus – Dansk design i verdensklasse. Som dansk designvirksomhed spiller det kreative en stor rolle i udviklingen af alle produkterne fra dot aarhus.
Brilleholderen i massiv eg er en skøn gaveide til manden eller kvinden, der elsker lækkert dansk design.Mål: Brede 20 cm og højde 8 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.