Sompex LED Lys

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sompex led lys – bloklys få et sundere indeklima. Indstil timeren i bunden og placerer de smukke stearinlys alle steder. Også der hvor du sover, eller når du ikke er hjemme. Helt uden brandfare for dig og dine nærmeste. Du behøver ikke at holde øje med dem. Eller være bange for at du har glemt at slukke dem.

De smukke Sompex led lys kan du med god samvittighed stille alle steder også i nærheden af dine børn og dyr. Du behøver ikke at holde øje med dem. Eller være bange for at du har glemt at slukke dem. Du kan nu skabe de flotteste juledekorationer med masser af mos og lækket gran, uden at være nervøs. Hvis du indstiller den enkle timer i bunden, kan det se ud som om du er hjemme.  Selv om du slet ikke er det.

Vi anbefaler helt klart at investerer i Sompex LED lys, der er 100% fri for farlige partikler og brandsikre. Der er timer i de fleste af vores lys og dette betyder, at du kan stille dem i dit vindue, når du ikke er hjemme. Lysene kan tænde og slukke og på den måde vil dine LED lys skabe et indtryk af, at du er hjemme selv om du ikke er det.

Vi anbefaler helt klart at investerer i LED lys, der er 100% fri for farlige partikler og brandsikre. Der er timer i de fleste af vores lys og dette betyder, at du kan stille dem i dit vindue, når du ikke er hjemme. Lysene kan tænde og slukke og på den måde vil dine LED lys skabe et indtryk af, at du er hjemme selv om du ikke er det.