Smykkeholder

Smykkeholder – Dansk design i verdensklasse. Som ny dansk designvirksomhed spiller det kreative en stor rolle i udviklingen af alle produkterne fra dot aarhus. Målet med produkterne har været at løse dagligdags udfordringer med et dekorativt og praktisk produkt.

Derfor vil du opleve at de mange produkter fra dot aarhus er designet og skabt i en stil som både er funktionelt, og i et tidsløst design. Vi ønsker at bidrage, styrke og sætte vores præg på designbranchen.

Smykkeholder i Dansk Design fra dot aarhus. Dansk design i verdensklasse. Skabt i en stil som både er funktionelt, og i et tidsløst design.

Med et smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet.

Du kan have dine briller stående fremme, så de er let tilgængelige og samtidig smarte at se på.
“Nosey” er sjov med et twist af elegance og tillige super praktisk. Brug brilleholderen på dit natbord eller i badeværelset, så ved du altid hvor dine briller har gemt sig. Brilleholderen er en god gave til en der ofte leder efter brillerne. Du kan læse mere længere nede.

Med dette smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet.