Proptrækker i gaveæske fra Pulltex

Hurtigt overblik

Den perfekte gave til en der elsker god vin og gedigent værktøj til at trække proppen med. I den fine gaveæske finder du den kendte tjener proptrækker fra Pulltex og et smukt sort læder etui til at opbevare proptrækkeren i. Proptrækkeren er flot i forkromet stål og med den skrabe folieskærer, teflonbelagte spiral og dobbelt prophæver er proptrækkeren i denne gaveæske suverænt den bedste af sin slags. Se mål og læs mere længere nede.

Lagerstatus: På lager

Only 1 left

265,95 kr
Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/r/proptraekker-pulltex_1.jpg
    proptrækker sæt i chrome

Detaljer

Er du i tvivl om hvad du skal give værten eller fødselaren, så er du tæt på den perfekte gave med Pulltex i denne cool gaveæske. Nu kan den heldige vært eller værtinde stå ved spisebordet og åbne den udsøgte flaske vin, uden at skulle bruge et bord til hjælp. Proptrækkeren fra Pulltex har fået sit "kælenavn" tjenerproptrækkeren, fordi den netop kan bruges uden at man skal støtte flasken på bordet. Det er slut med at proppen går i stykker og korken ender i vinen. Det fine læder etui kan sættes fast i bæltet, hvis der skal trækkes mange propper. Er proppen ikke lavet af kork anbefaler vi at den teflon belagt spiral ikke drejes helt så langt ned. Dette gør det endnu nemmere at trække proppen op. Læg dog altid dine vinflasker ned så korkproppen ikke bliver tør. Mål på gaveæsken: L 18,5 cm X B 12,0 cm X H 4,5 cm - Mål på læder etui: L13,0 cm X B 4,0 cm X H 3,0 cm. A Votre Sante.

Yderligere information

Oprindelsesland Spanien

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV