Pulltex

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Pulltex er det vigtigste mærke inden for vintilbehør. Firmaet dækker over en bred vifte af proptrækkere og andet vintilbehør til fagfolk og vinelskere. Takket være mere end 20 års erfaring på dette område, har de nu indtaget en markedsledende position iden for proptrækkere og vintilbehør. 

Pulltex er det vigtigste mærke inden for vintilbehør. firmaet dækker over en bred vifte af proptrækkere og andet vintilbehør til fagfolk og vinelskere.

Elegant vin og champagnekøler fra spanske Pulltex. Læg vinkøler i fryseren en halv time før brug og oplev den ideelle temperatur under hele middagen. Nu er det slut med isterninger og vand på bordet. Vinkøleren er også fantastisk til en tur på stranden eller picnic i skoven.

Proptrækker – Du får en lille genial kniv til at skære din folie top, en teflonbelagt spiral der minimerer modstanden fra korken. To led til at hæve proppen med og et ergonomisk håndtag hvormed du trækker din vinprop op. Denne model fra er den mest solgte til bartendere og tjener verden over.

De er det vigtigste mærke inden for vintilbehør. De dækker over en bred vifte af proptrækkere og andet vintilbehør til fagfolk og vinelskere. Takket være mere end 20 års erfaring på dette område, har Pulltex nu indtaget en markedsledende position iden for proptrækkere og vintilbehør.