Proptrækker Pulltap's Evolution Colour fra Pulltex-Sort

Hurtigt overblik

Den kendte Pulltap`s proptrækker er med sit unikke design, den proprækker der er nemmest at bruge for alle.
Du får en lille genial kniv til at skære din folie top, en teflonbelagt spiral der minimerer modstanden fra korken, to led til at hæve proppen med og et ergonomisk håndtag hvormed du trækker din vinprop op. Denne model fra er den mest solgte til bartendere og tjener verden over. Fantastisk gaveide til de fleste lejlighedder. Se videoen - hvor nemt og simpelt det kan gøres.

Lagerstatus: På lager

149,00 kr
Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/r/crokscrew_sort_pulltex_2.jpg

Detaljer

Hvorfor skal man som kvinde ofte hente hjælp, når der skal åbnes en god flaske vin? Fordi den proptrækker der ligger i de fleste skuffer er for dårlig. Med denne Pulltap`s har du en vinåbner for livet. Kvaliteten er i top og dens gennemtænkte funktioner, gør at intet kan gå galt, når tiden er kommet til at åbne den lækre flaske vin. Vin folien skæres nemt med den skarpe kniv. Åben din proptrækker helt op og placerer spiralen en lille smule til venstre - frem for midt i proppen. På den måder ender spiralen med at dreje sig ned lige i midten af din prop. Når den er næsten helt drejet i skal du bruge den første del af af de 2 prophæverer. Når proppen er løftet så meget som det er muligt med den første den, bruges den sidste del og du vil opdage at det går som en leg. Vi anbefaler at du ikke drejer spiralen helt så lang ned, hvis din prop ikke er lavet af kork. Slut med propper der skal hives op og kork der lander i vinen - Salud.

Yderligere information

Oprindelsesland Spanien

Andre interessante produkter 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

TILMELD DIG NYHEDSBREV