Poseclips

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Poseclips med måleske og lukkefunktion i høj kvalitet. De er 34 cm lange. Perfekt til dyremad eller pottemuld. Frisk i lang tid.

Poseclip med måleske.
Denne patenterede PetLock er helt ideel til dyremad eller pottemuld. Den holder indholdet frisk, sikkert og beskyttet – alt sammen med et enkelt klik. Lukkefunktionen er 22 cm lang.
PetLock er ialt 34 cm lang. Måleenhed: 110 ml.
Farve: Hvid

Poseclips 26 cm lang
Denne patenterede MegaLock er helt ideel til de store poser, dyremad eller pottemuld. Den holder indholdet frisk, sikkert og beskyttet – alt sammen med et enkelt klik. Lukkefunktionen er 22 cm lang.

BRIX-mærket står for hverdagshjælpere, der er funktionelt overlegne og af høj kvalitet, men stadig tilgængelige til en lav pris. Hvert produkt er patenteret og løser et irriterende problem på en enkel, men intelligent måde.

Undgå faren for insekter.
Ikke mindst når bi-sæsonnen sætter ind, viser CanLock dåselåget sit værd,
Den er nem at sætte på, og kan let drejes til åbning og lukning. Kan også bruges til at åbne dåsen.
Der er 3 stk. i en pakke i farverne rød, sort og hvid.
Den kan bruges igen og igen.

JarKey lågåbner til skruelåg er din ven i nøden. Med et let løft mod låget frigøres frigøres vakuumet, og låget kan nu let skrues af. Så praktisk at alle kan bruge det.JarKey har ingen skarpe kanter, spidser eller bevægelige dele, så den er ekstrem holdbar. Tåler opvaskemaskine.