Pizza burger

 Pizza ala burger.

Hjemmelavet pizza toppet med alt det bedste fra en burger.

Perfekt hjemmelavet pizza bund med kebab, cheddarost, salat, majs, tomat og burgerdressing.

Opskriften er til 4 pizzaer.

Velbekomme og god fornøjelse.

 

Ingredienser:

  • 1 portion pizzadej
  • 300 g. kebab (købt færdig)
  • 350 g. reven cheddarost
  • Iceberg salat fintsnittet
  • Tomater skåret i skiver
  • 1 løg skåret i ringe
  • Majs
  • Burgerdressing

Pizzasauce:

  • 1 ds. hakket tomat
  • 1 ds. konc. tomatpure (140 g.)
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. basilikum
  • Olivenolie 
  • salt og peber

Frysning af pizzadej.

Det er en udbredt misforståelse, at ubagt dej ikke kan fryses. Det kan det sagtnes.

Del dejen i lige store stykker og form dem til boller. Lad dem efterhæve i fryseposer 30 minutter (åben pose) og derefter i fryseren.

Tag dem ud dagen før. Pizzadejen tages ud af poserne, og sættes på et meldrysset spækbræt i køleskabet. En time før brug stilles dejen på køkkenbordet.

 

 

 

Sådan gør du

Pizzasauce:

Svits løg og hvidløg i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt hakket tomater. konc. pure og krydderierne. Lad saucen simre i ca. 30 minutter. Lad det køle af og blendes.

Del dejen i 4 og rul den ud i tynde cirkler i passende størrelse. 

Prik pizzabunden med en gaffel. Smør et tyndt lag pizzasauce på pizzabunden. Fordel kebab og drys cheddarost over.

Bag pizzaerne i 15 min. ved 200 gr. Jeg laver en ad gangen, så bliver de bedst.

Lad pizzaen hvile et øjeblik inden den toppes med salat, tomat, løg, majs og burgerdressing.

Pizzaerne kan evt holdes varme i ovnen inden de toppes. Så er de færdige på samme tid.

Pizza burger

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere opskrifter

Cheeseburgerfad

Se opskrift