Pastaret med pølser

 Nem og billig hverdagsret.

Champignon i glas incl. saften – ja det lyder lidt mærkeligt, men retten er meget smagfuld. Faktisk overrasker smagen mange. Opskriften er til 4 personer.

Ingredienserne kan man altid have i huset, perfekt til en travl dag.

Hvis der er overskud, så bland det hele sammen i en gryde. Det smager lige så godt dagen efter.

2-3 dl. vand afhængig af hvor meget sovs der ønskes.

Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:

  • 500 g. pasta
  • 1 pakke brune pølser
  • 2 løg
  • 1 glas champignoner
  • 1 ds. hakket tomater
  • Lidt stegemagarine
  • 2-3 dl. vand
  • 0,5 dl. ketchup
  • Salt / peber
  • Meljævning eller Maizena

Undgå at pastaen klister sammen.

Beregn 1 liter vand pr. 100 g. pasta. Når vandet koger tilsættes salt og derefter pasta. Nu skal pastaen koge uden låg. Rør rundt i gryden de første par minutter, så pastaen ikke brænder fast i bunden. Kog pastaen i det antal minutter, der er angivet på emballagen. Det er en god ide at smage på pastaen for at se, om den er færdig. Den er færdigkogt, når den er blød, men stadig har bid. Det er en myte, at olivenolie forhindre pastaen i at klistre sammen.

 

Sådan gør du

Pastaen koges efter anvisning på pakken (husk at bruge 1 liter pr. 100 g. paste, så klister den ikke).

Hak løgene og brun dem i margarinen i en gryde.

Pølserne skæres i skiver og svitses med.

Tilsæt champignon incl. vandet fra disse samt hakket tomater, vand og ketchup.

Lad retten simre ca. 20 minutter og smag til med salt og peber. Jævn retten med meljævning eller maizena.

Server den kogte pasta til

Pastaret med pølser

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere madopskrifter

Pastaret med skinke

Se opskrift

Pastaret med kylling

Se opskrift

Cheeseburgerfad

Se opskrift