Pastaret med kylling
Enkel og smagfuld hverdagsret.
Retten er til 4 personer, men tilsæt den mængde kylling og pasta som passer til jer. Det kan man nemt, uden det går udover smagen.
Smagfuld ret med Mornaysauce der også passer godt til børn.
Er der en rest, smager den næsten endnu bedre næste dag.
Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:
- 3 kyllingfileter
- 1 pakke bacon i tern
- 400 g. pasta
- 1 stor dåse tomatpure (140 g.)
- 3 dl. mælk
- 2 dl. vand
- 1 bouillonterning (okse)
- 1/2 liter mornaysauce
- Paprika
Mornaysauce.
I retten er der brugt klassisk mornaysauce fra Karolines køkken. Krydret mælkesauce med en markant ostesmag og cremet konsistens.
Mornaysausen kan også tilføje den klassiske Knorr Lasagne ekstra smag.


Sådan gør du
Pastaen koges efter anvisning på pakken . Hæld vandet fra og stilles til side.
Bacon steges på en pande og sættes til side. Kyllingfileterne skæres i tern og steges på panden med fedt fra bacon. Kylling krydres med paprika og brunes på alle sider. Tages af panden og sæt til side.
Vandet hældes på samme pande og tomatpure røres ud i vandet. Mælk og bouillonterning tilsættes og giv et kort opkog.
Pasta, bacon og kylling blandes i et ovnfast fad. Tilsæt saucen og til sidst dækkes retten med mornaysaucen.
Sættes i 200 gr. varm ovn i ca. 30 minutter.
Server med salat og flute.
Pastaret med kylling
Flere opskriter

Pastaret med pølser
Se opskrift

Pastaret med skinke
Se opskrift

0 kommentarer