Pastagryde

One Pot – alt i én gryde

Pastagryde – utrolig nem gryderet proppet med smag fra svinekød, grøntsager og krydderier i en cremet paprikasauce.

Giver en stor portion, og en rest kan fryses til en travl dag. Du kan også gemme resten til næste dag, og gratinere den i ovnen med lidt reven ost over.

Serveres evt. med et godt madbrød feks. oreganobrød

Opskriften er til 4 personer. 

Velbekomme og god fornøjelse.

 

Ingredienser:

  • 2 spsk. olie
  • 500 g. hakket svinekød
  • 2 løg
  • Pebermix (3 peberfrugter)
  • 1 ds. tomatpure (140 g)
  • 1 lille spidskål
  • 6 dl. vand
  • 3 oksebouillonterning
  • 5 dl. cremefine
  • 300 g. pasta
  • Salt/peber

    One Pot

    One Pot retter er blevet populære, fordi det er nem og hurtig aftensmad. Det hele skal bare op i en gryde/fad og så tilberedes. Det bliver ikke nemmere, og du får samtidig lækker aftensmad.

    One Pot er også retter lavet i ovnen.

    Prøv Pastaret med skinke eller Oksekød med grønt

     

     

     

     

    Sådan gør du

    Pil løg og hak det fint. Skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Spidskål snittes fint (skær stokken fra).

    Brun det hakkede svinekød godt af i olien. Tilsæt løg, peberfrugt og steg det yderligere et par minutter.

    Tilsæt paprika og tomatpure – svits igen et par minutter. Derefter tilsættes spidskål, vand, bouillonterninger og fløde. Krydr med salt og peber og bring det i kog.

    Tilsæt pasta og lad det koge i 15 minutter. Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.

    Serveres evt med et godt madbrød.

    Pastagryde

    0 kommentarer

    Indsend en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *