Pastagryde
One Pot – alt i én gryde
Pastagryde – utrolig nem gryderet proppet med smag fra svinekød, grøntsager og krydderier i en cremet paprikasauce.
Giver en stor portion, og en rest kan fryses til en travl dag. Du kan også gemme resten til næste dag, og gratinere den i ovnen med lidt reven ost over.
Serveres evt. med et godt madbrød feks. oreganobrød
Opskriften er til 4 personer.
Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket svinekød
- 2 løg
- Pebermix (3 peberfrugter)
- 1 ds. tomatpure (140 g)
- 1 lille spidskål
- 6 dl. vand
- 3 oksebouillonterning
- 5 dl. cremefine
- 300 g. pasta
- Salt/peber
One Pot
One Pot retter er blevet populære, fordi det er nem og hurtig aftensmad. Det hele skal bare op i en gryde/fad og så tilberedes. Det bliver ikke nemmere, og du får samtidig lækker aftensmad.
One Pot er også retter lavet i ovnen.
Prøv Pastaret med skinke eller Oksekød med grønt


Sådan gør du
Pil løg og hak det fint. Skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Spidskål snittes fint (skær stokken fra).
Brun det hakkede svinekød godt af i olien. Tilsæt løg, peberfrugt og steg det yderligere et par minutter.
Tilsæt paprika og tomatpure – svits igen et par minutter. Derefter tilsættes spidskål, vand, bouillonterninger og fløde. Krydr med salt og peber og bring det i kog.
Tilsæt pasta og lad det koge i 15 minutter. Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.
Serveres evt med et godt madbrød.
0 kommentarer