Paneret hamburgerryg

Smagen overrasker mange.

Paneret hamburgerryg – et super godt alternativ til den kogte hamburgerryg. 

Man kan godt stege hamburgerkoteletterne uden panering, men man bør altså også unde sig selv, at smage den panerede variant. For hold nu da op hvor smager de sprøde hamburgerkoteletter bare helt forrygende.

Opskriften er til 4 personer.

Velbekomme og god fornøjelse.

 

Ingredienser:

  • 1 hamburgerryg ca. 800 g.
  • 1 æg
  • Rasp
  • Margarine eller olie til stegning
  • Salt/peber

Hamburgerryg.

Klip nettet af hamburgerryggen og fjern skindet. Sidder der meget fedt på hamburgerryggen, kan den evt. trimmes let først.

Skær den i passende skiver ca. 1-1 1/2 cm.

Det er et godt alternativ til den traditionelle kogte hamburgerryg – og ikke mindst meget hurtigere at lave.

Serveres med flødekartofler, grøntsager eller en god salat.

Det er et sikkert hit både hos børn og voksne.

 

 

 

Sådan gør du

Start med at trimme og skære hamburgerryggen i skiver (ca. 1 – 1 1/2 cm).

Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det godt sammen. Kom rasp i en anden tallerken og bland det med salt og peber.

Vend først hamburgerkoteletterne i æg og derefter rasp, så de bliver fint panerede på begge sider.

Varm margarine/olie op på en pande. Læg de panerede hamburgerkoteletterne på panden, og steg dem ca. 5 minutter. Vend dem og skrue ned for varmen. De skal vendes lidt forsigtigt, da paneringen kan falde af.

Hold evt. koteletterne varme i ovnen ved 100 gr. efterhånden som de bliver færdigstegte.

Serveres med Italienske flødekartofler, grøntsager eller en god salat.

Paneret hamburgerryg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *