OXO

OXO er blevet grundlagt af Sam Farber i 1990, New York, og der er den fantastiske rejse startet. Sam Farbers tanker med at skabe Oxo, var at opfinde køkkenredskaber, der var nemmere at bruge og ikke så hårde for hænderne og kroppen. Smarte og innovative produkter. Oxo har nu på verdensplan omkring 100 ansatte og de har tilsammen udviklet mere end 850 unikke og funktionelle produkter. De kan betjenes af både unge, gamle, kvinder, mænd, venstrehåndede, højrehåndede og mennesker med særlige behov

Oxo skaber køkkenprodukter, der er nemmere at bruge og ikke så hårde for hænderne og kroppen. Smarte og innovative produkter.

Oxo opvaskebørste er designet med indbygget sæbedispenser og udskiftelig børstehoved.
Opvaskemiddel fyldes let på den smarte opvaskebørste ved at skrue toppen af og hælde på. Tryk på den sorte knap, når der skal komme opvaskemiddel ud fra børste hovedet.

Salatslyngen fra OXO er perfekt til at få vandet væk fra salaten. Med et let tryk på lågets pumpe, sætter slyngen i gang og vandet slynges ud af salaten.
Brug skålen til at serverer den lækre salat i, når den er vasket og slynget perfekt. Med en Non slip ring i bunden står den godt fast på bordet, og kan betjenes med en hånd.
Den tåler opvaskemaskine.

Det har aldrig været nemmere, at fjerne majs fra kolben. Skub OXO Majskolbe Høvl ned langs kolben, og majsene samles i en 125 ml beholder. Majsene hældes ud gennem hullet i en skål, De bløde og skridsikre greb, gør den nem at bruge. Den skilles let ad og tåler opvaskemaskine.