Skammel fra Oneleg X54 cm

Hurtigt overblik

Oneleg 54 cm passer perfekt ved skrivebordet eller som en ekstra stol, der ikke fylder i dit hjem.
Oneleg 54 anbefaler vi skole og undervisnings brug, da den styrker motorikken og giver eleven bevægelses mulighed under indlæringen.
Har du rygproblemer kan du læse om Onelegs fordele længere nede.
Oneleg købes her med en skridsikker bund - hvis du ønsker en skridsikker top til, skal du vælge dette i menuen. Denne Oneleg er fragtfri.

Lagerstatus: På lager

579,00 kr

* Påkrævede felter

Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/k/skammel-sort.png
    Skammel sort 54 cm

Detaljer

Oneleg 54 er tænkt som en indestol og har de fleste fordele inde på grund af dens højde, men den kan naturligvis også bruges ude. Døjer du med ondt i ryggen og har svært ved at sidde på de fleste stole, så har Oneleg 54 en masse fordele. Når du sidder på en Oneleg kan du dreje dig rundt og du kan ændre din vægt balance efter dit behov, så din blodgennemstrømning i kroppen bliver bedre. Du er på den måde meget mere fleksibel og føler dig ikke låst i ben og ryg. Det gode er, at du også skal bruge dine mavemuskler meget mere, når du sidder på den og det er jo godt for hele kroppen og især din ryg. Er du i tvivl om hvilken Oneleg du skal vælge til din børn, så anbefaler vi at Oneleg 32 til 3 - 8 årige - Oneleg 40 til de 8-12 årige og Oneleg 48 el.54 til 12 år og op efter. Dette er naturligvis afhængig af opgave og bordhøjde.. Mål: Højde er 54 cm, Ø på sæde er 26 cm og Ø på fod er 18,5 cm. Skammelen en vejer 1,9 kg uden skridsikring. Oneleg er fremstillet i robust Polytethylen – hårdplast og den tåler op til 200kgs belastning. Det hårde plast gør at den smarte skammel er uv-sikker i op 8000 timer. Rigtig god fornøjelse med din nye Oneleg 54.

Yderligere information

Oprindelsesland Danmark

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV