OneLeg

OneLeg by Susanne Schmidt er et dansk firma fra Fredensborg. Susanne Schmidt fik ideen til den geniale Oneleg skammel og med hjælp fra designeren Jens Andersen, blev den unikke skammel skabt til stor glæde både ude og inde. Susanne udvikler konstant på hendes geniale Oneleg skammel. Den kan fåes i flere højder der passer til alle. Susanne Schmidt brænder for hendes Oneleg skammel og har med den skabt sig et firma der breder sig i hastige skridt.

Oneleg giver en stor arbejdsradius uden at belaste knæ og ryg. Selvom skamlen er etbenet, bliver den stående efter du har rejst dig.

OneLeg by Susanne Schmidt er et dansk firma fra Fredensborg. Susanne Schmidt fik ideen til den geniale Oneleg skammel og med hjælp fra designeren Jens Andersen, blev den unikke skammel skabt til stor glæde både ude og inde. Susanne udvikler konstant på hendes geniale skammel. Den kan fåes i flere højder der passer til alle. Susanne Schmidt brænder for hendes skammel og har med den skabt sig et firma der breder sig i hastige skridt.

Skamlen er designet med en unik fod. Den giver dig mulighed for at vippe til alle sider, og dreje 360 grader rundt om dig selv.

Med sine kun 1,2 kg og 32 cm i højden, er den let og handy. Nem at medbringe på tur til skov, strand eller festival.

Skal stakittet males er skamlen genial.

Skal man bruge den indendørs på glatte eller sarte gulve, kan der tilkøbes en selvklæbende skridsikring til montering under foden. Skamlen er udført i robust polyethylen