Om Coolfemale.dk

Det er rigtigt vigtigt for os som personer og som webshopejer, at tilbyde dig som kunde den bedste kunderejse, når du handler hos os. Du skal kunne mærke en fin service og en have god fornemmelse på hele din oplevelse igennem vores webshop. Du skal kunne læse om produkterne, se gode fotos og helst også se en video, der synliggøre hvad produktet kan.

Det har været det vigtigste for os lige side vi startede Coolfemale.

Så god service er i vores DNA.

Med god service som det primære gik vi for flere år siden i gang med at importerer nogen af alle de varer vi havde set, købt og stiftet bekendtskab på vores rejser og det blev til starten på Coolfemale.dk

Vores tanker og filosofien bag webshoppen er den samme nu som den var dengang. De varer vi sælger skal have en høj funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed. Vi køber nye geniale ting som ikke er set før, men i den grad også produkter der forbedringer af allerede eksisterende produkter. Vi sælger i dag både til private, intuitioner og firmaer og vores varer sendes også til Norge, Sverige og Grønland. Vi går også benhårdt efter at tilbyde dig den bedste pris og den hurtigste levering. Det er målet for os hver eneste dag.

Tak fordi du gav dig tid til at læse lidt om os 

Bedste hilsner

Dorthe Pedersen

Coolfemale 

Birksøvej 13

7200 Grinsted

Cvr.nr. 39944189

Du kan altid kontakte os på kundeservice@coolfemale.dk eller ringe på Telefon +45 20728181

træffes bedst efter kl. 15.30

Vi svarer dig så hurtigt, det er os muligt.

Har du spørgsmål, kritik eller feedback, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Coolfemale.dk

 
TILMELD DIG NYHEDSBREV