Om Coolfemale.dk

Det er rigtigt vigtigt for os som personer og som webshopejer, at tilbyde dig som kunde den bedste kunderejse, når du handler hos os.

Du skal kunne mærke en fin service og en have god fornemmelse på hele din oplevelse igennem vores webshop. Du skal kunne læse om produkterne, se gode fotos og helst også se en video, der synliggøre hvad produktet kan.

Coolfemale.dk er en dansk webshop, der har eksisteret siden 2013.

De varer vi sælger skal have en høj funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed. Vi køber nye geniale ting som ikke er set før, men i den grad også produkter der forbedringer af allerede eksisterende produkter.

Vi elsker at overraske med vores produkter, som helst skal have et anderledes twist og simpelhent bare geniale. Vi sælger i dag både til private, intuitioner og firmaer og vores varer sendes også til Norge, Sverige og Grønland.

Glade og tilfredse kunder er drivkraften hos Coolfemale.dk. Vi ønsker at give jer den bedste købsoplevelse på nettet, en hurtig levering, og fragten er kun kr. 19,00 til GLS pakkeshop. Fri fragt ved køb over kr. 499,00.

Vi glæder os til at vise dig rundt i shoppen.

 

Med venlig hilssen

Dorthe Pedersen

Coolfemale 

Birksøvej 13

7200 Grinsted

Cvr.nr. 39944189

Du kan altid kontakte os på kundeservice@coolfemale.dk eller ringe på Telefon +45 20728181

træffes bedst efter kl. 15.30

Vi svarer dig så hurtigt, det er os muligt.

Har du spørgsmål, kritik eller feedback, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 
TILMELD DIG NYHEDSBREV