Monbento original madkasse sort square box

Hurtigt overblik

Monbento orginal Bento Box den Award vindende madkasse med de to lufttætte beholdere. Perfekt til de danske rugbrødsmadder eller resterne fra dagen før, fisk, salat eller bare en snack i halvdelen af madkassen. Monbento tåler mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.

Lagerstatus: Ikke på lager

215,00 kr
Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/madkasse-monbeto-square_1.jpg
    sort firkantet madkasse

Detaljer

For franske Monbento er nøgleordnet innovation og med det for øje har de skabt denne super funktionelle madkasse. Monbento orginal Bento box er vinder af Gia Award og Reddot Award for design og funktionalitet. Madkassen har en kapacitet på en liter, fordelt på to lige store rum 2x500 ml. De to rum er 100% lufttætte og kan åbnes ved at løfte den lille ventil. Når din madkasse er opdelt i to kan du få mere glæde ved at have forskelligt mad med, uden at det bliver blandet sammen. Rugbrød, salat, fisk, frugt mad der skal varmes eller mad direkte fra fryseren. Du kan sætte din Bento Box direkte i mikrobølgeovnen ( husk at åbne for ventilen) og senere i opvaskemaskinen. . Vil du kun benytte den ene halvdel af madkassen, skal du bruge elastikken på den lange led for at lukke den. Monbentos Bento Box inderholder ingen Bisphenol-A eller phthalater. Madkassen består af 7 dele : 2 x madkasser med låg, 1 x låg til toppen, 1 x rumdeler og 1 x bred elastik. Velbekomme.

Yderligere information

Oprindelsesland Frankrig

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV