Lékué

Popcorn Maker Lekue

Det skønne anerkendte spanske køkken firma Lekue, har hovedsæde i Barcelona. De sælger deres nytænkende og funktionelle produkter til flere end 40 lande verden over.
Lekues farverige køkkenudstyr er med til at give hele familien en helt ny oplevelse af at lave mad og bage.
Hos det spanske firma er der også tænkt på kundens sundhed og på miljøet med alle deres silikone produkter, der er BPAfri , super nemme at bruge og rengøre. De fleste af Lekues produkter er multifunktionelle. De er desuden,  prisbesparende. Lekue er altså et fantastisk brand , som vi helst sikkert vil se meget mere til i Danmark fremover.

Lékué – farverige køkkenudstyr er med til at give hele familien en helt ny oplevelse af at lave mad og bage. Kvalitet der holder i mange år.

Riskoger – Hæld blot vand og ris i beholderen, put beholderen ind i mikroovnen og indstil tiden. Når den er færdig, tager du beholderen med ris ud, lader den køle af et par minutter, og så kan du nyde en perfekt kogt ris – hver gang.

Den fungere fint som pæn serveringsskål og tåler opvaskemaskine.
Du kan bruge alle slags ris. Der er plads til 240 g. ris og den er 17 cm i diameter.

Sunde popcorn på få minutter i din mikroovn., Popcorn makeren fra Lékué er 100 procent BPA fri og lavet af 100% fødevaregodkendt Platinum silikone.
Fold popcorn makeren ud, hæld 70g majskorn og 1 tsk fuld salt i popcorn makeren. Sæt den i mikroovnen i 2-4 minutter – ved 800W.

Skålen kan selvfølgelig også bruges som almindelig skål til fx salat eller til at smelte chokolade eller varme grøntsager i en almindelig ovn eller mikroovn.