Karrygullash
En skøn gryderet
Opskriften er til 4 personer.
Mængden af kød og champignoner kan tilpasses efter ønske.
I stedet for 1/2 liter fløde kan man bruge cremefine.
Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:
- 500 g. svinekød i tern
- 250 g. champignoner
- 1 hakket løg
- 3 tsk. karry med top
- 2 spsk. ketchup
- 1/2 l. fløde eller cremefine
- 3 dl. vand
- 1 bouillonterning (okse)
- Stegemagarine
- Salt/peber
- Meljævning
Meljævning
Det er nemt at bruge meljævning, når nogle få steps bruges.
2 dele vand til 1 del mel og brug altid koldt vand. Rystes godt sammen, og der må ikke være klumper. Tilsættes når gryderetten/sovsen koger i en jævn stråle.
Gryderetten/sovsen skal koge ca. 5 minutter, så meljævningen ikke kan smages.


Sådan gør du
Løg hakkes og champignonerne renses og skæres i skiver.
Svits kødet på alle sider i lidt magarine. Derefter tilsættes løg og champignon og svitses med i ca. 5 min.
Tilsæt karry og rør godt rundt. Derefter tilsættes ketchup, fløde, vand og bouillonterning.
Gryderetten skal simre i 30 mintter.
Jævn retten og smag til med salt og peber.
Severes med ris.
Karrygullash
More Recipes

Italienske flødekartofler
Se opskrift

Cheeseburgerfad
Se opskrift

0 kommentarer