Karrygullash

 En skøn gryderet

Opskriften er til 4 personer.

Mængden af kød og champignoner kan tilpasses efter ønske.

I stedet for 1/2 liter fløde kan man bruge cremefine.

Velbekomme og god fornøjelse.

 

Ingredienser:

  • 500 g. svinekød i tern
  • 250 g. champignoner
  • 1 hakket løg
  • 3 tsk. karry med top
  • 2 spsk. ketchup
  • 1/2 l. fløde eller cremefine
  • 3 dl. vand
  • 1 bouillonterning (okse)
  • Stegemagarine
  • Salt/peber
  • Meljævning

Meljævning

Det er nemt at bruge meljævning, når nogle få steps bruges.

2 dele vand til 1 del mel og brug altid koldt vand. Rystes godt sammen, og der må ikke være klumper. Tilsættes når gryderetten/sovsen koger i en jævn stråle.

Gryderetten/sovsen skal koge ca. 5 minutter, så meljævningen ikke kan smages.

 

Sådan gør du

Løg hakkes og champignonerne renses og skæres i skiver.

Svits kødet på alle sider i lidt magarine. Derefter tilsættes løg og champignon og svitses med i ca. 5 min.

Tilsæt karry og rør godt rundt.  Derefter tilsættes ketchup, fløde, vand og bouillonterning.

Gryderetten skal simre i 30 mintter.

Jævn retten og smag til med salt og peber.

Severes med ris.

Karrygullash

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Recipes

Italienske flødekartofler

Se opskrift

Cheeseburgerfad

Se opskrift

Pastaret med skinke

Se opskrift