Julegaver til hende - Top 10 julegaver til hende

Julen nærmer sig, og nu bliver det vigtigt at købe de rigtige julegaver til hende. At finde en perfekt julegave til hende er en opgave, der kan give sved på panden hos en hel del. Har hun lavet en lang liste med julegaveønsker, så er det jo bare at starte fra toppen og arbejede sig nedad. Er der kun meget få julegaveønsker på hendes julegave liste eller måske alt for dyre julegaveønsker, så er der hjælp at hente. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette julegave til hende, hvis du ønsker det. Vi har lavet en top 10 julegaveønske liste over julegaver til hende, som vi håber vil inspirere dig til at finde den rigtigte gave. Og dette skulle gerne være en julegave, der ikke skal byttes. Vi har sammensat vores liste ud fra vores erfaringer fra de andre år, men også ud fra hvad der hitter i år. Hos os på Coolfemale finder du også en ganske særlig katagori, der hedder gaver til svigermor. Den har vi, fordi mange af vores kunder har efterspurgt lidt hjælp til at finde gaver til deres svigermor. Problemet med svigermor eller din mor er sikkert, at de har alt hvad de ønsker sig. Eller  også, at de ikke ønsker sig noget, for ikke at være til bevær. Manger du julegaveideer til din svigermor eller din egen mor, så er vi sikre på, at det er muligt at finde noget hos os. Vi har julegaver fra 20 kr og op til et par tusinde kr, og dette gør det muligt for alle at finde en julegave, der passer på beløbet. Vi ønsker dig held og lykke med julegaverne til hende. Husk at du er velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Du finder vores mail og telefonummer her: http://www.coolfemale.dk/om_os

Nr 1.

Den første julegave til hende på vores Top 10 liste, er uden tvivl det innovative og danske smykkeskrin Fillup. Smykkeskrinet Fillup er til hendes ynglings smykker. De smykker hun også gerne vil have med, når i rejser på ferie. Fillup fås i flere farver og det lille emblem kan udskiftes efter humør.

smykkeskrin

Nr 2.

Den anden og næsten stensikre julegave til hende kan kun være årets "hottie" Mr. wattson lampeDen super seje bordlame Mr. Wattson er perfekt til at have stående på et bord ved siden af hendes seng eller på hendes kontor. Den kan helt sikkert så smilet frem hver gang hun bruger den. Lækker julegave til den stærke kvinde med en god humor.

 

Nr 3.

Den tredje gave ide fra vores top 10 liste, Kronelys til lysestager fra Sompex med LED lyskilde. De flotte lys med voks uden på og den nyeste LED teknologi inden i, er 23 cm høje.

LED kronelys

 

Nr 4.

Nu er vi kommet godt igang med julegaver til hende, og den fjerde i rækken er føntører og glattejerns holderen fra Polder. Polder Style Station holder styr på føn og glattejern også selv om de kun lige er blevet slukket. Polder kan stilles eller hænges på badeværelset.

 holder til glattejern 

Nr 5.

Den femte julegave til hende på vores Top 10 liste, er et af vores bestseller produkter til kvinder i alle aldre. Makeup spejlet med LED lys og X10 forstørrelse. Spejlet har sugekopper og kan nemt sidde fast på et andet spejl. Et sikkert køb til alle kvinder, der gerne vil have det perfekte spejl med lys.

 makeupspejl

Nr 6.

Julegave ide til hende - nummer seks må være den utrolig smukke Lanterne Forrest fra det danske design firma Pure Culture. Lanternen er sort på ydresiden og guld på indersiden, hvilket giver et flot lysskær, når der er et bloklys i lanternen. Laternen ser flot ud ude som inde og hygger max i alle danske hjem.

 

 

Nr 7.

Julegave ide nr 7 er uden at prale den bedste pincet der findes. Alle kvinder burde eje denne pincet - ja også mænd. Med det skarpe LED lys og den ergonomiske udformning er denne pincet fra La-Tweez langt bedre end alle andre. Intet bliver efterladt. Fås i en gaveæske med hylster og spejl. Det her er verdens bedste pincet..bom

 pincet

Nr 8.

Den ottende julegave er til hende, der elsker kvalitet og enkelhed. Dette travel beauty kit fra La tweez er den perfekte gaveide til alle kvinder, der gerne vil have det hele samlet og nemt at gå til. Hun kan bruge sættet derhjemme, men også når hun og familien er på ferie.

  

Nr 9.

Den niende og næst sidste julgave til hende kunne meget vel være det lille smarte taskelys fra Soi. Taskelyset palceres i hendes taske, og når hun står og leder efter hendes nøgler, tændes det lille lys ved minimal berøring. Genial gadgets til hende i julegave.

lys-taske 

Nr 10. 

Den tidende og aller sidste julegaveidè  til hende bliver den praktiske og meget smarte Upfoot. Det vil være en speciel gave at give hende, men vi lover dig, at hun vil nyde den hver eneste gang hun skal barbere hendes ben. Der følger en vejledning til opsætningen med i pakken. 

 skraber-i-bruseren 

 

 

 

 

TILMELD DIG NYHEDSBREV