Julegaver til ham - Vi kommer med 10 seje bud

Vi vil gerne give dig 10 bud på gode og sikre julegaver til ham. Det kan være svært at finde på julegaver til ham, hvis de julegaveønsker han har er magen til de julegaveønsker,som du fik sidste år. Måske er strømper og boxershorts ikke lige det, du har lyst til at give ham i julegave. Måske er han bare en, der gerne lader sig overraske med nye julegaver, som han ikke kender. Hvis han er det, så er du ret godt kørende med vores top 10 julegaver til ham. Nogle gange ved vi kvinder bare, hvad de mænd har brug for, eller det tror vi da, at vi ved rigtigt meget om. Julegaver til far er ofte et tema i de fleste hjem. Hvad skal familien finde på år efter år til far i julegave. Vi er overbeviste om, at du kan finde julegaver til far, hvis du kigger listen over "Top 10 julegaver til ham" godt igennem. Det er ikke sikkert at du finder 10 julegaver til far, som du kan bruge, men bare du finder 1 eller 2, så er du et godt skridt på vejen. Julegaver til kæresten kan måske være nem nok at finde ud fra det der stå på hans jlegaveønsker, men har du lige brug for en ekstra julegave til ham, så kommer der her 10 af vores mest købte og vores mest omtalte "julegaver til ham". Her kommer en Top 10 liste over de bedste julegaver til ham 2017.

 

Nr. 1 

Den første julegave til ham, er vores Senz parply, som er den bedste paraply, der findes overhovedet. Så er det sagt. Den stormsikrede paraply fra Senz er et rigtigt godt bud, hvis han elsker funktionalitet og kvalitet. Du kan købe den i sort eller blå og du får en skulderholder med, så paraplyen kan hænge på ryggen når den ikke skal bruges. Julegaven til ham, der vil have kvalitet, design og høj funktionalitet.

paraply-senz

 

Nr. 2

Den anden julegave til ham er Vinreolen SET UP fra Koziol, der er fantastisk opfindelse til ham der elsker vin. Vinreolen er lavet i hård plast og fugerer perfekt enkelktvis eller som en hel væg af vinreoler. Han kan sætte vinreolerne sammen, hvis han har flere og derved udvide efterhånden, som der kommer mere vin til. Vinreolen kan købes i sort eller hvid. Julegaven til ham, der elsker vin.

vinreol-hvid

Nr. 3

Julegaveidèe nr 3 er den super seje LED bordlame Mr. Wattson. Lampen er vinterens store "hit" og den går lige i hjertet hos alle mænd på grund af dens design og muligheder. Kvaliteten er i top og indstilingsmulighederne er mange. Skøn julegave til manden.

   

 

 

Nr. 4 

Den fjerde Julegave til ham, er det sikre valg til kaffeelskeren. Termokruset West Loop fra contigo holder hans kaffe eller te varm i op til 4 timer og væsken kølig i op til 12 timer. Er han pendler, der har et stykke vej på job, så kunne nummer 4 Julegave til ham godt være et super godt bud. Du kan få vores kaffemugs fra Contigo i flerer faver og størrelser.

termokrus

Nr. 5

Den femte julegaveidè er den smukke design urholder fra designfirmaet Dot Århus. Dette ville være en god julegave til manden, der nyder at gå med ur og gerne vil passe på det, når det ikke er i brug. Du kan løbe urholderen i eg eller valnød. 

urholder

Nr. 6

Den sjette julegave til ham, er den geniale vinkøler fra det spanske firma Pulltex. Hvis han elsker et glas kølig hvidvin, så er denne vinkøler en rigtig fin lille gave, som han helt sikket vil sætte pris på. Vinkøleren skal ligge i fryseren natten over og derefter er den klar til brug. 

Vinkøler fra spanske Pulltex

 

Nr. 7

Den syvende julegaveidè til ham er en maskulin og smækker gaveæske fra spanske Pulltex, med den verdenskendte tjenerproptrækker. De fleste har en proptrækker, men de færreste den geniale fra Pultex. Julegaven her er til vinentusasten, der sætter pris en kvalitets gave.

 

proptraekker

 

Nr. 8

Den ottende julegave til ham, er den rå og kraftige hvidløgspresser fra australske Dreamfarm. Hvis han er træt af den hvidløgspresser i har fordi den er svær at gøre rent, så er den her julegave lige noget for ham. Den er tung og ligger godt i hånden på ham og bruger han de vipperfunktioner der er, så skal der ikke gøres meget rent efter endt brug.

 

hvidlogspresser

Nr. 9

 

Den niende julgaveidè til ham er et Trådløst og digitalt stegetermometer fra GEFU. Stegetermometeret er med håndtag i rustfrit stål og BPA-fri plast. Han slipper for ledninger ud af ovnen og andre besværlige metoder. GEFU leverer lynhurtige temperaturer og sikker måling. Batterirer følger med, så han kan starte med det samme.

 

Nr. 10  

Den tidende og sidste julegave til ham på vores Top 10 liste er den maskuline køletaske fra Packit. Køletasken er en perfekt julegave til ham der til fisketure, jagtture og andre udendørsaktiviteter. Den kan rumme op til 18 dåser eller meget andet lækkert. Køletaske skal bare en tur i fryseren natten over og derefter er den klar helt uden køleelementer. Perfekst mandegave.

 

TILMELD DIG NYHEDSBREV