Julen 2017

I år falder den 24 december på en søndag. For at du kan være sikker på at dine julegaver er fremme inden den 24 december, så anbefaler vi at du bestiller senest torsdag den 21 december inden kl 12.00. Skulle du være i allersidste sekund, så vil vi stå på hovedet for, at dine gaver kan nå frem til tiden. Vi kan dog ikke garantere dette. Vi pakker gerne dine gaver ind for dig. Du skal at sætte et flueben i feltet “Indpakning” lige inden du går videre til betalingen. Du kan også vælge gaveindpakning som et produkt du lægger i kurven. Vi bytter dine julegaver frem til og med den 12. januar 2018. Du kan læse mere på vores Handelsbetingelser.

Så er det heldigvis igen blevet den tid på året, hvor der skrues op for hyggen og julen “hjerternes fest” kommer nærmere. Det er ikke sikkert at du er begyndt at tænke på julen endnu, men det er vi, og vi glæder os. Det første vi kommer til er jo advent, hvor der for alvor skal tages hul på juleforberedelserne. Adventskransen og adventsdekorationen skal laves og det kan godt være at de gamle fade fra sidste år ikke er helt “hotte” mere. Så kan vi hjælpe dig hvis du kigger over i vores bolig kategori vil du opdage, at der befinder mange smukke adventfade eller bakker der er perfekte til advents lys og gran. Så er det næste spørgsmål du måske kommer til - skal du købe adventsgaver til nogen i år? Vi har masser af gaver til hende og gaver til ham.

En adventsgave forpligter jo til, at der skal købers fire adventsgaver. Hvis du følger Coolfemale på facebook eller instagram, så kan du helt sikket finde inspiration til nogen af dine adventsgaver.

Er du firma ejer eller HR ansvarlig for firmajulegaverne så er vi altid klar med flere forskellige valgmuligheder inden for firmajulegaver. I år har vi vi en miljøpakke der er sammensat af dækkeservietter i genbrugsplast, indkøbsnet og LED fyrfadslys med batterier. Så det kan vi godt kalde den perfekte og mest  korrekte firmajulegave. Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at høre mere om firmajulegaven.Første december er det så kalendergaverne der skal frem. Giver du kalendergaver til din elskede? Hvis Ja “jeg mangler kalendergaver” så har vi helt sikkert et par stykker, der kan bruges.

Julegaverne er gode at købe i god tid, så du er sikker på at lige netop de julegaver du ønsker at købe er på lager, og at julegaverne kan nå at komme frem i god tid. Måske hører du til dem, der elsker at pakke julegaverne ind selv og slet ikke ønsker, at nogen skal gøre det for dig. Som altid pakker vi gerne dine gaver ind og sender dem afsted til den adresse, hvor julegaverne skal være til jul. Nogen gange kan man godt være løbet helt tør for julegaveideer til ens nærmeste, og skulle dette være tilfældet, så har vi i år lavet en top 10 liste over de bedste julegaver til hende, julegaver til ham og julegaver til svigermor som du selvfølgelig ikke har glemt...smil.

De fleste kvinder som vi kender vil gerne have julegaver, som er til dem personligt, og ikke noget der skal bruges i køkkenet eller andre steder i huset. Det har vi naturligvis taget højde for i vores Top 10 julegaver til hende. Julegaver til ham kan selvfølgelig også være til din far, lillebror eller svigerfar. Vi har lavet en Top 10 liste over de ti bedste julegaver til ham ud fra de produkter vi sælger mest til mænd og dem der har fået mest omtale. Vi håber at du kan finde inspiration på den side med julegaver til ham. Vi hører ofte fra vores kunder, at de har svært ved at finde en gave til deres far, så måske kan denne Top 10 liste over julegaver til være en hjælp, når der skal købes julegaver til far. Mandelgaven er vi stormester i hos Coolfemale, fordi vi har så mange unikke produkter, der kan gøre glæde hos de fleste i familien. Se efter din mandelgave i Gaveartikler og gå efter noget fedt.

Vi håber helt klart også at du får nogle gode julegaveideer til dig selv, ved at kigge rundt i vores Coolfemale univers, som du kan dele med din familie. Vi ønsker dig og din familie en rigtig god jul.

 
 
TILMELD DIG NYHEDSBREV