Italienske flødekartofler
Nem og smagfuld ret.
Meget smagfuld ret med bacon og peberfrugt.
Godt alternativ til de traditionelle flødekartofler.
Brug den mængde kartofler, som passer til jer.
Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:
- 200 g. bacon i tern
- 400 g. løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 ds. hakket tomat i dåse
- 5 dl. piskefløde
- 1 kg. kartofler
- salt / peber
Rød peberfrugt.
Rød peberfrugt indholder flere C vitaminer end feks. appelsin og citron. De er simpelthen de rene C vitaminerbomber, så de er en god allieret når forkøelsen nærmer sig.
Peberfrugter kan fryses, når de er renset og skåret i strimler. Dybfrosne peberfrugter bruges direkte fra fryseren i evt. gryderetter. Smagen er intakt, men de har mistet sprødheden.


Sådan gør du
Løgene skæres i tern. Den røde peberfrugt renses og skæres i tern.
Bacon steges på panden. Tages af panden og løg/peberfrugt steges på panden – til løgene er faldt lidt sammen.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. De lægges i et ovnfastfad. Krydres med salt/peber.
Bland hakket tomat, bacon, løg, peberfrugt og fløde godt sammen. Smag til med salt og peber.
Hældes udover kartoffelskiverne.
Stilles i ovnen i en god time ved 200 gr.
0 kommentarer