Indkøbsnet

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Indkøbsnets der holder i mange år. Slut med plastikposer der er dårlig for klimaet. De koster også mange penge.

Envirosax indkøbsnet er så flotte, at du vil skille dig ud fra mængden. Farver falmer ikke og de forstærket syninger gør, at indkøbsnettet holder i mange år.

Indkøbsnets, der intet vejer, er vandtæt og så stærkt at det kan bære den samme vægt som to plastikposer fuld af vare. De forstærkede syninger, smukke farver.

Envirosax er grundlagt i 2004 af Belinda og Mark David- Tooz fra Queensland, Australien. Deres filosofi bag Envirosax er at skabe en mere miljøvenlig verden, hvor vi alle passer mere på vores klode hver gang vi handler ind. Plastikposer er alt ødelæggende for vores natur og et stigende problem.

Det australske Envirosax indkøbsnet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.