Holder til krøllejern og glattejern - Hot Sleeve fra Polder pink

Hurtigt overblik

Hvis du er træt af at dit krøllejern eller glattejern skal ligge og køle af, inden du kan tage det med dig, så er Hot Sleeve noget for dig.
Holderen kan tåle op til 260 grader varme og derfor er den perfekt til opbevaring af dit varme krøllejern. Med en stor krog på bagsiden kan din Hot Sleeve placeres mange steder i dit hjem.
Du kan læse mere længere nede på siden og husk, at du her skal vælge farve.


Lagerstatus: På lager

Pris: 149,95 kr

Tilbud pris 99,00 kr

Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 19 DKK
GLS Erhverv 24 DKK
GLS Privat 49 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/o/holder-pink-hot-sleeve_1.jpg
    pink holder til krøllejern og glattejern

Detaljer

Som det kan ses på fotoet kan du også bruge din Hot Sleeve, som indpakning af dit varme krøllejern eller glattejer, når du skal hurtigt ud af døren. Du kan sikkert og uden bekymring lægge den i din taske eller kuffert. Der er en krog på hver side som kan holde din ledning fast, når krøllejernet er pakket ned. Nu er det slut med at glattejernet og ledning skal ligge og flyde på badeværelset for at køle af. Hot Sleeve fra Polder er lavet af blød silikone og hård plast. Husk at Hot Sleeve ikke må bruges, når krøllejernet stadig er sat i stikkontakten. Holderen kan bruges til krøllejern op til 5 cm i diameter og glattejern op til 3,8 cm i brede. Rigtig god hårdag. Mål: 7.5cm i Diameter og 16cm i længden.

Yderligere information

Oprindelsesland USA

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV