Haven

Havehandsker

havehandsker Pink

OneLeg skammel

OneLeg Orange

Haven – Havehandsker skal bare være i orden, når havearbejdet går igang. Vandtæt og lang skaft – de er uundværlige i havearbejdet.

Når man skal igang med haven, er det bare vigtigt, redskaberne er i orden.

Disse havehandsker er i høj kvalitet, og de holder i mange år. Undgå beskidte negle og rifter på hånden eller armen.

Havehandskerne er 40 cm lange, og derfor undgår du rifter på armen. Især genial når roserne skal klippes.

Havehandsker By Susanne Schmidt i sort spandex og hvidt svinelæder. De 40 cm lange rosenhandsker er uundværlige, når der skal klippes roser eller fjernes haveaffald.

Afstand fra langefænger til håndled – 18 cm. Oneleg handskerne kan ikke tørres i tørretumbleren, men skal blot luft tørrer til næste dag. Handskerne er yderst komfortable og du vil opdage at dine fingre sagtes kan ånde igennem handskerne, når der arbejdes hårdt i haven.

Havehandsker der holder i mange år. Perfekte når der skal klippes roser eller buske. Slut med rifter på arme.

Oneleg giver en stor arbejdsradius uden at belaste knæ og ryg. Selvom OneLeg skamler etbenet, bliver den stående efter du har rejst dig.

OneLeg by Susanne Schmidt er et dansk firma fra Fredensborg. Susanne Schmidt fik ideen til den geniale Oneleg skammel og med hjælp fra designeren Jens Andersen, blev de unikke OneLeg skamler skabt til stor glæde både ude og inde. Susanne udvikler konstant på hendes geniale skammel. Den kan fåes i flere højder der passer til alle. Susanne Schmidt brænder for hendes skammel og har med den skabt sig et firma der breder sig i hastige skridt.

Oneleg Skamler er designet med en unik fod. Den giver dig mulighed for at vippe til alle sider, og dreje 360 grader rundt om dig selv.