Gillian Jones makeupspejl med LED lys, X10 i sort

Hurtigt overblik

Med X10 forstørrelse og 22 små LED lys rundt i kanten, så ligger dette makeup spejl på første pladsen over makeup spejle. Du kan ikke undværer det, når det først er kommet op i dit badeværelse. Makeup spejlets stærke sugekopper gør, at det sider godt fast og derved kan du roligt bruge dreje og vippe funktionen i spejlet, så du kan få den perfekte vinkel, der passer til lige netop dig. Du kan nemt flytte spejlet eller fjerne det helt.
Se andre mål og beskrivelse længere nede på siden.

Lagerstatus: På lager

299,95 kr
Fri fragt
ved varekøb over 499 kr.

GLS Pakkeshop 39 DKK
GLS Erhverv 39 DKK
GLS Privat 69 DKK

Flere visninger
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/spejl-led-lys_1.jpg
    kosmetik spejl med ledlys x10
  • https://www.coolfemale.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/makeup-spejl_2.jpg
    makeup spejl med ledlys x10 fra Gillian jones

Detaljer

Er du vild med at lægge den perfekte makeup eller vil du bare gerne kunne se ordenligt, når dine bryn skal rettes? Makeup spejlet giver dig følesen af at du ikke over ser noget. Makeup spejlet kan drejes i mange vinkler, ved hjælp af det lille kuglelejer der sidder i sugekoppens fod.Sugekoppen skal drejes på en glat overflade og drejes modsat for at blive afmonteret. Spejlet kan bruges med LED lyset tændt eller helt uden. Der medfølger 3x AAA batterier, så det er lige til at sætte op eller give væk som gave. Mål på spejlet er 17,5 cm i diameter. Du køber her det bedste spejl til prisen og der er uden tvivl et af vores bedst sælgende spejle. God fornøjelse.

Yderligere information

Oprindelsesland Danmark
farve Nej

Andre interessante produkter 

TILMELD DIG NYHEDSBREV