Gaver til Ham

Gaver til Ham kan være en udfordring, hvis der ikke er nogle ønsker. Hos os kan du finde spændende og anderledes gaver til ham.

Pizzasaksen kommer fra det australske firma Dreamfarm.  Når den er lukket, er den langt mere sikker at have i køkkenet end en almindelig saks. Den kan vaskes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at saksen vaskes i hånden . Slut med pizzahjul, der ikke kan skære.

Madtangen har et v- formet knæk, der gør, at de to silikone gribehoveder ikke kan komme i kontakt med bordet. Samtidig ridser den ikke i gryder og pander.
Den har også et smart ”Click lock” system, der betyder, at den bliver låst, hvis du presser den anden ende ned på bordet og igen for at låse op.
Den tåler opvaskemaskine.

Ortwo – Enhåndsbetjent til almindelig brug (og hvis den ene hånd er beskæftiget med at røre i gryden)
Ved tohånds betjening får man en massiv mængde (god til madlavningen)
Om den står oprejst eller ligger der ingen rester på bordet! Keramisk kværn i meget høj kvalitet der aldrig vil ruste. Seks indstillinger fra fin til meget grov.

Hvorfor nøjes med pulverkaffe, når du bare vil have en enkelt hurtig kop kaffe? Kafffeægget fungerer i princippet som et te-æg, hvor du fylder kaffeægget med din favoritkaffe og sætter det i koppen. Hæld kogende vand over, rør rundt og lad det trække i ca. 2-4 minutter. Derefter er kaffen klar – nemt!

Havehandsker By Susanne Schmidt i sort spandex og hvidt svinelæder. De 40 cm lange rosenhandsker er uundværlige, når der skal klippes roser eller fjernes haveaffald. De bløde havehandsker findes i str L og kan vaskes ved 40 grader.