Gaver

Gaver til Hende

Mr. Wattson lampe

Gaver til Ham

Pizzasaks

Gaver under kr. 100,-

Grydeske fra Dreamfarm

Gaver under kr. 250,-

Skærebræt Dreamfarm

Gaver under kr. 500,-

Nosey eg

Julegaver – Hos os finder du let ideer til julegaver i spændende design og høj kvalitet,

Hvis du skal finde en julegave til en bestemt pris, har vi gjort det nemt for dig. Vi har lavet en inddeling efter prisklasser.

Du kan finde gaver helt ned til under kr. 100,-  der alle er i høj kvalitet og smart design

Er du på udkig efter gaver til hende. Hos os finder du gaver i høj kvalitet og design. Find den perfekte gave.

Kartoffelmoseren Smood har vundet flere priser. Det er absolut velfortjent, og et af de redskaber man ikke forstod man kunne leve uden, når først har fundet vej til køkkenskuffen. Smood moser kartofler på ingen tid, og kan også bruges til babymad, æblemos, avocadoer m.m.. Fjedereffekten skåner håndleddet, og den ene side er forsynet med en silikoneskraber.

Det australske Envirosax indkøbsnet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.

Gaver til Ham kan være en udfordring, hvis der ikke er nogle ønsker. Hos os kan du finde spændende og anderledes gaver til ham.

Pizzasaksen kommer fra det australske firma Dreamfarm.  Når den er lukket, er den langt mere sikker at have i køkkenet end en almindelig saks. Den kan vaskes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at saksen vaskes i hånden . Slut med pizzahjul, der ikke kan skære.

Madtangen har et v- formet knæk, der gør, at de to silikone gribehoveder ikke kan komme i kontakt med bordet. Samtidig ridser den ikke i gryder og pander.
Den har også et smart ”Click lock” system, der betyder, at den bliver låst, hvis du presser den anden ende ned på bordet og igen for at låse op.
Den tåler opvaskemaskine.