Gaver under kr. 100,-

Billige gaver i høj kvalitet. Mangler du en gave til under kr. 100,-, så har vi produkter i høj kvalitet og design. Find billige gaver her.

Grydeskeen kommer fra australske Dreamfarm. Med det praktiske knæk, kan den også hvile på kanten af din gryde, så er den altid lige ved hånden. Den er fremstillet i silikone og hård plast. Tåler op til 260 grader. Grydeskeen tåler naturligvis at komme i opvaskemaskinen. Mål: L 27.9 cm.

Det australske Envirosax indkøbsnet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.

Opvasken er blevet meget nemmere med denne opvaskebørste. Du skal blot trykke på den bløde top til at frigive sæbe, når du ønsker det.
Solide nylon børster gør beskidte overflader lettere at rengøre og er sikre til brug på non-stick køkkengrej. Den er let at fylde op og tåler opvaskemaskine. Børstehovedet kan udskiftes.

Pulltex proptrækker den originale og den mest kendte tjener-proptrækker der findes. Køber du den eller giver den væk i gave er du altid sikker på at vinen åbnes korrekt.
Med den teflonbelagte spiral, skarp kniv og dobbelthæver er det, som en leg at åbne en flaske vin.