Gaver til Hende

Er du på udkig efter gaver til hende. Hos os finder du gaver i høj kvalitet og design. Find den perfekte gave.

Det kan være en udfordring, at finde gaver, hvis der ikke er en ønskeseddel. Hos os kan du finde spændende produkter, som er perfekt til gaver.

Kartoffelmoseren Smood har vundet flere priser. Det er absolut velfortjent, og et af de redskaber man ikke forstod man kunne leve uden, når først har fundet vej til køkkenskuffen. Smood moser kartofler på ingen tid, og kan også bruges til babymad, æblemos, avocadoer m.m.. Fjedereffekten skåner håndleddet, og den ene side er forsynet med en silikoneskraber.

Skærebrættet er dobbeltsidet. På den ene side kan de fleksible kanter vendes op, så det du skærer ikke falder ud på bordet. Derudover kan den også bruges som en bakke.
På den anden side er den perfekt til at skære saftig mad på, da alt saft løber ud i en praktisk rille. Man kan lave en lille tud, så væsken kan løbe væk.

Det australske Envirosax indkøbsnet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.