Gaver under kr. 500,-

Gaver. Har du et budget, og skal finde en gave til bestemt pris. Det har vi gjort overskueligt. Gaver i høj kvalitet

Gave, julegaver det kan være svært at finde. Hos os kan du finde spændende og anderledes gaver i høj kvalitet og spændende design.

Vi har spændende produkter i smart design:

Kværnen Ortwo kommer fra det australske firma Dreamfarm. Meget nem opfyldning ved at skrue glasbeholderen af. Kværner også salt og krydderier. Materiale: Bøg, zink, hærdet glas. Materiale kværn: Alumina Ceramic. Mål: Længde 15,1 cm / bredde 6 cm. Rengøring: Glasbeholder tåler opvaskemaskine. Ellers aftørring med fugtig klud.

OneLeg er designet med en unik fod, der giver dig mulighed for at vippe til alle sider og dreje 360 grader rundt om dig selv. Det giver en stor arbejdsradius uden at belaste knæ og ryg. Og selvom skamlen er etbenet, bliver den stående efter du har rejst dig

Med dette smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet.

Du kan have dine briller stående fremme, så de er let tilgængelige og samtidig smarte at se på.
“Nosey” er sjov med et twist af elegance og tillige super praktisk. Brug brilleholderen på dit natbord eller i badeværelset, så ved du altid hvor dine briller har gemt sig. Brilleholderen er en god gave til en der ofte leder efter brillerne. Du kan læse mer