Flødekartofler
Lykkes hver gang.
Er du på udkig efter en opskrift på flødekartofler, der bare lykkes hver gang, så læs endelig videre.
Enkel og nem opskrift med få ingredienser der efter 1 time i ovnen giver cremede og smagfulde kartofler.
De er en populær tilbehør til mange slags kød.
Opskriften er til 4 personer.
Velbekomme og god fornøjelse.

Ingredienser:
- 4-5 bagekartofler i tynde skiver
- 2 store løg i ringe
- 1 lille løg fintsnittet
- 1/2 l. fløde
- 1 pakke bacon i skiver
- Salt/peber
Tilpas mængden.
Brug den mængde kartofler, som passer til jer.
Beregn ca. 2 dele kartoffel til 1 del løg.
Serveres evt. til paneret hamburgerryg
Det er et sikkert hit både hos børn og voksne.


Sådan gør du
Start med at hælde fløden op i en skål, og tilsæt et lille fint hakket løg. Lad det trække imens kartofler og løg gøres klar.
Læg kartofler i skiver og læg i ringe i et ildfast fad. Blandes rundt.
Hæld fløde/løg over og drys med salt/peber. Læg til sidst bacon skiver på.
Stil fadet i forvarmet ovn 200 gr. i en times tid.
Serveres evt til paneret hamburgerryg. Det smager forrygende.
0 kommentarer