FAQ

Bestilling:

Når du har afgivet din bestilling modtager du en ordrebekræftelse fra os.

Levering:

Alle ordre afsendes dag til dag. Vi samarbejder med GLS og PostNord og du kan vælge mellen levering til pakkeshop, hjemmelevering eller levering til erhverv. Fragtprisen er fra kr. 19,- og fri fragt på alle ordre over kr. 499,-

Er det sikkert at handle hos Coolfemale.dk?

Alle betalinger foregår gennem PensoPay´s krypterede SSL betalingssystem for sikker og fortrolig betaling. Pengene hæves først på din konto, når varerne er afsendt. Du kan vælge mellem Visa, MasterCard, MobilPay og AppelPay. Du har også muligheden for at dele betalingen op med Vilbill betaling. Der opkræves IKKE kortgebyr.

Kan jeg bestille som EAN Institution?

Hvis du bestiller fra en institution eller anden kommunal enhed, kan du sende din ordre til os på mail – kundeservice@coolfemale.dk. Så sender vi en EAN faktura til jer.

Fortrydelse og returnering.

Coolfemale.dk giver dig 14 dags fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Bemærk at varen skal returneres i samme stand, som da du modtog den. Læs mere på vores handelsbetingelser. Kontakt os på mail før du sender varen retur.

Reklamation – venligst kontakt os.

Hvis du har en vare som er defekt eller på anden måde ikke opfylder det den skal, så husk altid at kontakte os på mail, så finder vi en løsning.

Gaveindpakning.

Vi pakke gerne ind – ganske gratis. Læs mere her.

Hvordan kontakter jeg Coolfemale.dk?

Du kan altid komme i kontakt med os på kundeservice@coolfemale.dk

Telefon 20 72 81 81

Coolfemale.dk

Birksøvej 13

7200 Grindsted

CVR 39 94 41 89

Fandt du svar?

Ellers kontakt os på mail – kundeservice@coolfemale.dk