Envirosax

Envirosax er grundlagt i 2004 af Belinda og Mark David- Tooz fra Queensland, Australien. Deres filosofi bag Envirosax er at skabe en mere miljøvenlig verden, hvor vi alle passer mere på vores klode hver gang vi handler ind. Plastikposer er alt ødelæggende for vores natur og et stigende problem. De har designet et indkøbsnet, der intet vejer, er vandtæt. Stærkt at det kan bære den samme vægt som to plastikposer fuld af vare. De forstærkede syninger, smukke farver og den miljø rigtige bæredygtighed har gjort Envirosax til det mest solgte indkøbsnet over hele verden.

Envirosax har designet et indkøbsnet, der intet vejer, er vandtæt. Stærkt at det kan bære den samme vægt som to plastikposer fuld af vare.

De forstærkede syninger, smukke farver og den miljø rigtige bæredygtighed har gjort det til det mest solgte indkøbsnet over hele verden.

Firmaet er grundlagt i 2004 af Belinda og Mark David- Tooz fra Queensland, Australien. Deres filosofi bag Envirosax er at skabe en mere miljøvenlig verden, hvor vi alle passer mere på vores klode hver gang vi handler ind. Plastikposer er alt ødelæggende for vores natur og et stigende problem.

Indkøbsnettet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.