Dreamfarm

Australske Dreamfarm, siger at de er til for at løse problemer i din hverdag og det må siges at være rigtigt. Deres produkter ser anderledes, mærkelige og sjove ud, men tag ikke fejl, de er i den grad brugbare. De er alle tænkt igennem fra bunden, da Dreamfarm på ingen måde ønsker at lave produkter som bare er nye i deres design, men de skal være unikke og sjove for hele familien at bruge. Kvalitet lyser ud af alt hvad de får produceret og holdbarheden er endeløs.

Vi er vilde med Australske Dreamfarm for deres seje køkkenredskaber og skønne humor.

Dreamfarm står for gennemtænkt design ned i mindste detalje. Få mere ud af dine køkkenredskaber. Dreamfarm kvalitet design.

Pizzasaksen er fra australien. Når den er lukket, er den langt mere sikker at have i køkkenet end en almindelig saks. Den kan vaskes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at saksen vaskes i hånden . Slut med pizzahjul, der ikke kan skære igennem.

Grydeskeen med det praktiske knæk, kan den også hvile på kanten af din gryde, så er den altid lige ved hånden. Den er fremstillet i silikone og hård plast. Tåler op til 260 grader. Grydeskeen tåler naturligvis at komme i opvaskemaskinen.

Minispoon er den super handy teske. Den har et fladt hoved og fleksible skrabesider, som gør den fantastisk, til at skrabe hver eneste lille smule ud af en krukke eller beholder. Når du lægger den ned, rammer minispoon ikke bordet. Den er også god som måleske – måler helt nøjagtig 1 tsk. / 5 ml. Og så er den bare perfekt til et Nutella glas.

Madtangen har et v- formet knæk, der gør, at de to silikone gribehoveder ikke kan komme i kontakt med bordet. Samtidig ridser den ikke i gryder og pander.