dot aarhus

Dot Århus – Dansk design i verdensklasse. Som ny dansk designvirksomhed spiller det kreative en stor rolle i udviklingen af alle produkterne fra dot aarhus.

Med dette smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet.

Du kan have dine briller stående fremme, så de er let tilgængelige og samtidig smarte at se på.
“Nosey” er sjov med et twist af elegance og tillige super praktisk. Brug brilleholderen på dit natbord eller i badeværelset, så ved du altid hvor dine briller har gemt sig. Brilleholderen er en god gave til en der ofte leder efter brillerne

Mange har flere par briller som de skifter imellem alt afhængig af hvad de skal. Det kan være arbejdsbriller, sportbriller eller festbriller og det kræver at man har ret godt styr på de forskellige par briller. Måske er der også et par dyre solbriller som gerne må vises frem. “Nosey fra dot aarhus er bare sjov og genial på samme tid. På dit natbord, skrivebord eller på¨badeværelset kan du nu stille din Nosey med de briller på som du benytter mest eller det ene par af de to som du oftest har på.