Diverse

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Diverse katagori finder du geniale løsninger på hverdagens udfordringer. Canlock undgå insekter i dåsen. Tapi lav egen drikkefontæne.

Tapi lav egen drikkefontæne. Dreamfarm har opfundet denne lille smarte silikonedut, som er din/ jeres egen drikkefontæne.
Sæt den på din vandhane og send det rene drikkevand i retning af din mundhøjde. Det kan faktisk være svært at drikke af nogle vandhaner, og ikke særlig hygiejnisk.

Undgå faren for insekter.
Ikke mindst når bi-sæsonnen sætter ind, viser CanLock dåselåget sit værd,
Den er nem at sætte på, og kan let drejes til åbning og lukning. Kan også bruges til at åbne dåsen. Der er 3 stk. i en pakke i farverne rød, sort og hvid. Den kan bruges igen og igen.

JarKey lågåbner til skruelåg er din ven i nøden. Med et let løft mod låget frigøres frigøres vakuumet, og låget kan nu let skrues af. Så praktisk at alle kan bruge det.JarKey har ingen skarpe kanter, spidser eller bevægelige dele, så den er ekstrem holdbar. Tåler opvaskemaskine.

Det unikke ved JarKey er det specielle trepunktsprincip, der sikre, at vakuumet frigøres ved et blidt løft uden at beskadige låget. Efter frigivelse af vakuumet kan låget let skrues af. Den er lavet af ABS plast med høj densitet i et elegant design. Størrelse: 14 x 5 x 2,7 cm. Se flere produkter fra Brix Design