Brands

Brix Design

CanLock

dot aarhus

Nosey eg

Dreamfarm

Kværn

Envirosax

Envirosax indkøbsnet

Fantasia

Makeupspejl med lys

Lékué

Stormsikret paraply

Mr. Wattson

Mr. Wattson lampe

OneLeg

OneLeg Orange

OXO

Opvaskebørste med sæbedispenser

Pulltex

Vinkøler Limegrøn

Sompex

Sompex hvid

Tilbud 🙂

soi taskelys

Brands – Find spændende produkter fra kendte brands.

Dot Århus – Dansk design i verdensklasse. Som ny dansk designvirksomhed spiller det kreative en stor rolle i udviklingen af alle produkterne fra dot aarhus.

Australske Dreamfarm, siger at de er til for at løse problemer i din hverdag og det må siges at være rigtigt. Deres produkter ser anderledes, mærkelige og sjove ud, men tag ikke fejl, de er i den grad brugbare. De er alle tænkt igennem fra bunden, da Dreamfarm på ingen måde ønsker at lave produkter som bare er nye i deres design, men de skal være unikke og sjove for hele familien at bruge. Kvalitet lyser ud af alt hvad de får produceret og holdbarheden er endeløs.

Envirosax er grundlagt i 2004 af Belinda og Mark David- Tooz fra Queensland, Australien. Deres filosofi bag Envirosax er at skabe en mere miljøvenlig verden, hvor vi alle passer mere på vores klode hver gang vi handler ind. Plastikposer er alt ødelæggende for vores natur og et stigende problem. De har designet et indkøbsnet, der intet vejer, er vandtæt. Stærkt at det kan bære den samme vægt som to plastikposer fuld af vare. De forstærkede syninger, smukke farver og den miljø rigtige bæredygtighed har gjort Envirosax til det mest solgte indkøbsnet over hele verden.

Det skønne anerkendte spanske køkken firma Lekue, har hovedsæde i Barcelona. De sælger deres nytænkende og funktionelle produkter til flere end 40 lande verden over.
Lekues farverige køkkenudstyr er med til at give hele familien en helt ny oplevelse af at lave mad og bage.
Hos det spanske firma er der også tænkt på kundens sundhed og på miljøet med alle deres silikone produkter, der er BPAfri , super nemme at bruge og rengøre. De fleste af Lekues produkter er multifunktionelle. De er desuden,  prisbesparende. Lekue er altså et fantastisk brand , som vi helst sikkert vil se meget mere til i Danmark fremover.