Bolig

Lamper

Mr. Wattson lampe

LED lys

Sompex antracit

Poseclips

Megalock

Vintilbehør

Vinkøler Limegrøn

Julepynt

Dæk julebordet med disse flotte filtjuletræer. Juletræerne er håndklippet i 2 mm tykt filt. De er 19 cm høje og passer til frokost servietter.

Diverse

CanLock

Bolig – find spændende ting til din bolig eller som unikke gaver.

Lamper:

Er du på udkig efter en helt speciel lampe, som du ikke finder mange steder.

Den super seje bordlame Mr. Wattson er perfekt til at have stående på et bord. Du kan placerer den nye lampe på mange forskellige måder takket være de fleksible ben, der sidder på lampen. Mr Wattson lampen er lavet i asketræ og metal. Den har en høj kvalitets legering i skønne farver, der passer i alle hjem.

Mr. Wattson lampen er lavet i asketræ og metal. Du kan finde de mange mål på Mr. Wattson lampen på et af de fotos der er på siden. Legering på lampen kan tåle op til 200 graders varme og skyggen fra lampen kan drejes i 120 grader.
Bordlampen ligner en herlig robot og kan få smilet frem hos store og små.

Vintilbehør – Pulltex er det vigtigste mærke inden for vintilbehør. Pulltex dækker over en bred vifte af proptrækkere og andet vintilbehør til fagfolk og vinelskere.

Elegant vin og champagnekøler fra spanske Pulltex. Læg vinkøler i fryseren en halv time før brug og oplev den ideelle temperatur under hele middagen. Nu er det slut med isterninger og vand på bordet. Vinkøleren er også fantastisk til en tur på stranden eller picnic i skoven.

Fold vinkøleren fra Pulltx sammen og placer den i fryseren i minimum 30 min før brug. Når vinkøleren fra Pulltex er foldet sammen fylder den næsten ingen ting i din fryser. Vinkøleren er opbygget i flere lag – Kølende gele, isolerende materiale og slidstærkt nylon. Du kan nemt tørre vinkøleren af med en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.