Blog

Madopskrifter

Løber du også tit tør for ideer til aftensmad, og vælger de samme retter igen og igen.

Få inspiration her.

Fælles for alle retterne er, at indredienserne findes i de fleste discountbutikker.

Madopskrifterne er til at forstå, samtidig med at man ikke skal bruge mange og måske “mærkelige” ingredienser, som ofte kun bliver brugt èn gang.

Strik eller få strikket

Her finder du strikkeopskrifter – eget design. Hvis du ikke selv er ferm på strikkepindene, så kan du få det strikket. Vi har tilknyttet nogle dygtige strikkere, som strikker for os.

Prøv de skønne høner strikket i Lett Lopi – Islandsk uld. De bringer smilet frem hos både voksne og børn.

Du kan også strikke/købe en sjov gave til manden, der har alt. En Ølvante – super sjov ide.

Blog Coolfemale.dk

Madopskrifter – Løber du også tit tør for ideer til aftensmad, og vælger de samme retter igen og igen.

Få inspiration her.

Fælles for alle madopskrifter er, at indredienserne findes i de fleste discountbutikker.

Madopskrifterne er til at forstå, samtidig med at man ikke skal bruge mange og måske “mærkelige” ingredienser, som ofte kun bliver brugt èn gang.

Prøv en skøn pastaret med skinke, porre, forårsløg og pebermix. Eller Italienske flødekartofler som er perfekt i stedet for de traditionelle flødekartofler.

Du kan også prøve Cheeseburgerfad. Mildt krydret oksekød bindes sammen af æggemasse og toppes med smeltet cheddarost. En uimodståelig kombination der kun bliver endnu bedre, når den bliver serveret med friske tomater og agurk samt den suveræne dressing.

Her finder du inspiration til aftensmaden, før du er i supermarkedet, og kigger ned i køledisken 🙂

Det er altid rart, at have en gryderet i fryseren til en travl dag. Her kan du prøve karrygullash eller paprikagryde. Simreretter med en skøn smag.

Siden vil løbende blive opdateret med flere madopskrifter, så du altid kan finde inspiration.

Strik eller få strikket

Her finder du strikkeopskrifter – eget design. Hvis du ikke selv er ferm på strikkepindene, så kan du få det strikket. Vi har tilknyttet nogle dygtige strikkere, som strikker for os. Prøv de skønne høner strikket i Lett Lopi – Islandsk uld. De bringer smilet frem hos både voksne og børn. Du kan også strikke/købe en sjov gave til manden, der har alt. En Ølvante – super sjov ide.